ᐈ Харчування в апарт-готелі "Вершина"

Кухня

Для найбільш комфортного відпочинку в готелі повинні бути створені умови, в яких гості приділятимуть мінімальну кількість часу повсякденним турботам і побутовим дрібницям. У їх число входить правильна організація харчування. В готелі Вершина намагаються перейняти всі турботи з плечей відвідувачів і пропонують дуже зручну систему харчування, яка включає в себе безкоштовні сніданки, повноцінне кафе на території готелю з найсмачнішими і найколоритнішими гуцульськими стравами, а також кожен номер обладнаний повноцінною кухнею, якщо ви бажаєте займатись приготуванням самостійно.

Сніданок входить у вартість всіх номерів у періоди 15.12-29.02 та 1.05-31.08

Настрій, із яким ви розпочнете свій день, може задати тон з ранку до вечора. Важливим елементом кожного ранку є сніданок. І якщо він смачний і корисний, то у вас буде вдосталь сил на нові звершення.
Широко відома французька народна мудрість – снідати потрібно як король, обідати як принц, а вечеряти як жебрак. Тому Апарт-готель “Вершина” пропонує вам варіанти різноманітних сніданків, які точно вас порадують.

На території готелю є власне кафе з дуже смачною їжею

Карпатська кухня складається з великої кількості різноманітних страв, які припадуть до смаку навіть найвибагливішим гурманам. Дотримання традиційної рецептури приготування і застосування екологічно чистих продуктів сприяють отриманню унікальних смакових якостей і позитивного ефекту для здоров’я.
Гуцульська кухня досить проста, але водночас відрізняється оригінальністю. При відвідуванні українських Карпат ви обов’язково повинні спробувати банош, гуцульський борщ і грибну юшку.

У кожному номері є кухня з усім необхідним для самостійного приготування страв

Якщо ви бажаєте готувати самостійно, не проблема! В кожному номері ви знайдете все необхідне приладдя для самостійного приготування їжі. Кухня обладнана необхідною побутовою технікою: плитою, холодильником, витяжкою та чайником. Також в номері ви знайдете весь необхідний посуд. А на ринку в центрі Яремче можна знайти найсмачніші та натуральні інгредієнти для того, щоб насолодитись результатом приготування страв в повній мірі.