Відпочинок в Карпатах. Страви національної карпатської кухні.. "Вершина" - коттедж в Карпатах, г. Яремче.

Відпочинок в Карпатах. Страви національної карпатської кухні.
 

Про смачну кухні Карпат можна довго розповідати, але краще всього приїхати і погостювати в нашому котеджі «Вершина», де окрім душевного відпочинку у Карпатах ви також сповна зможете насолодитеся ароматом і смаком карпатських страв. Повірте, вони сподобаються і найвимогливішим гурманам.

У національну карпатську кухню входять тільки натуральні продуктити, якими багата наша щедра земля. У ній сплелися багатонаціональні коріння багатьох культур, що і робить її неймовірно багатогранною. Наші гості завжди в захваті навіть від найпростіших місцевих страв, наприклад, вони із задоволенням вибирають після прогулянки на свіжому повітрі незрівнянні перші грибні страви. Грибна юшка (суп з грибів) дуже подобається туристам, адже його аромат в процесі приготування заповнює весь простір. Також наш кухар вміє готувати дуже смачний борщ, зі сметаною і салом. До речі, біля нашого котеджу росте велика кількість різновидів білих грибів, а кухарі додають їх у їжу, не економлячи, від усієї душі.




У нашому котеджі «Вершина » ви не тільки скуштуєте вишукані місцеві страви, але й зможете насолодитися приголомшливою атмосферою, оскільки для цього у нас є вітальня з каміном, тут буде також затишно і комфортно, як вдома. А на стіл  до двох перших страв  наш кухар подасть виловлену в гірській річці та підсмажену до хрусткої скоринки форель.

Вранці ви можете спробувати сирники зі свіжого ранкового творогу або оладки политі варенням або сметаною.


Сподобаються втомленим від походів по місцевих стежинках туристам хрусткі деруни з часничком і сметаною.

Звичайно ви гідно оціните гордість карпатської кухні - друга страва під назвою Банош . Якщо коротко охарактеризувати її , то це каша приготована з кукурудзяного борошна з додаванням домашніх вершків. Але що б приготувати банош потрібно добре дотриматись пропорцій і точно дотримуватися місцевих хитрощів, які ми, звичайно, знаємо:). Банош зверху посипають бринзою , шкварками або підливою з білих грибів . Це справжнє свято, особливо, якщо до нього подати , українську «Калганіка», яка у нас також є.


Мені дуже подобаються поживні і при цьому різноманітні страви нашого народу , який знає толк в їжі. Ми будемо дуже раді якщо ви приїдите на відпочинок у Карпати в наш будинок і вам запам'ятаються всі страви , які готують в нашому регіоні.


Карпати чекають вас , і я впевнений , коли ви побачите наші красоти , то не забудете їх ніколи й полюбите їх так само, як ми.

Приймаємо замовлення по телефону

 +38-063-849-96-58
 +38-097-629-62-45